Покана за участие в Тренинг за младежки работници

Покана за участие в Тренинг за младежки работници

K2 NFE for Employability_Logo

Скъпи приятели и колеги,

В екипа на Бъдеще сега, заедно с колегите ни от Румъния и експерти от Европа и Средиземноморието вече повече от седем месеца много внимателно подготвяме Международно обучение за младежки работници. Качествената и професионална младежка работа идва с пълна сила и в България! Базирано на Европейските стандарти за обучение в младежкия сектор това обучение ще даде професионална основа за работа в сектора и ще валидира работата на колеги в страната. Щастливи сме да Ви поканим да кандидатствате за:

Международен тренинг за младежки работници

Срок за кандидатстване – 17.01.2016

Обучението е разработено от експерти в НЧ Бъдеще сега и Dreams for Life съвместно с колеги от Salto Youth в рамките на проект “Неформално учене за заетост”, финансиран по програма Еразъм + в рамките на Ключова дейност 2, 2014-1-BG01-KA205-001743 с подкрепата на Център за развитие на човешките ресурси.

Обучителни експерти и автори на курса са: Огнян Гъдуларов (България), Богдан Романика (Румъния) и Теодор Василев (България).

Обучението следва иновативен модел комбиниращ в себе си он-лайн курс, практически тренинг и продължителен процес на менторство и групово споделено учене. Цялостната продължителност на курса ще е 7 месеца. След успешното завършване участниците ще имат възможност да се включат в обучителни дейности свързани с повишаване компетенциите и успеваемостта на младежи на пазара на труда.

Целият обучителен процес ще се води на английски език. Доброто владеене на езика ще е предимство в работата.

В пълната поканата за кандидатстване ще намерите повече информация за самото обучение, изискванията към кандидатите и процеса на селекция. Прочетете я внимателно преди да се включите в тази развиваща и обогатяваща мисия. Благодарим Ви!

Пълен текст на поканата и апликационна форма виж тук.

Кандидатстването , комуникацията и обучителните дейности ще се случват през новата обучителна платформа Learning for Changewww.gudevicalearning.net*

Пожелаваме Ви много късмет и щастие във всеки миг!

Екипът на Learning for Change

 

*Сайтът е в процес на разработка, така че молим да ни извините, че не можете да използвате пълната му функционалност в настоящия момент. Скоро ще имате възможност да му се насладите изцяло.

 

One Response

 1. А каза:

  Четейки заглавието, човек остава с впечатлението, че организираният курс е за хора без клалификация, на които ще им бъде направено обучение.
  Единственто място където е споменато за какво точно става дума е това изречение:

  „След успешното завършване участниците ще имат възможност да се включат в обучителни дейности свързани с повишаване компетенциите и успеваемостта на младежи на пазара на труда.“

  Объркването идва от думата „работник“, която често се разбира като човек извършващ неквалифициран или нискоквалифициран труд.
  Отделно, лично за мен младежки работник не означава нищо, зашото понятието младеж не е дефинирано (на никой не му се остарява 🙂 ).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *