Играя и работя с деца

 

Разгледайте обявата за курса през 2013!

От 2007 до 2012 година НЧ Бъдеще сега организира курса за инструктори, през който до днес са преминали 97 вдъхновени от работата с деца специалисти. Традиционно курса започва през месец април и приключва през юни на текущата година.

От нас научавате как да:

създавате уникална и здравословна атмосфера за деца от 6 до 14+ години.

– опитате различни методики на работа, като любимата ни прекрасна сугестопедия, преподаване през движение, йога за деца в образованието, обучение чрез преживяване, работа със съвременните деца, инструменти и методи за създаване и провеждане на младежки трейнинги и др.

водите тематични модули и с много игри да увличате младите изследователи да променят отношението си към различни растения, застрашени и “страшни” животни

преминавате заедно с децата през разнообразни приключения, като разходки в пещери, спускане по тролеи, нощни походи, изкачване на върхове или откриване на извори,

си припомните старите традиционни игри (вече нови за “електронното” поколение)

помомогнете на децата около нас, чрез лично преживяване да опознаят и преоткрият себе си, света и другите.

Защото повече от всякога днес е важно да можем да си играем с децата и по този начин да насърчаваме и подпомагаме тяхното развитие и усъвършенстване. Сред природата и посредством преживяването и играта това става най-лесно.

На успешно завършилите курса, се издава специален сертификат. Ще запомните това преживяване и този курс.

Заявете интерес на: home@nanera.net и се включете в екипа ни дори преди началото на курса през април 2013  г. Елате на някоя от игровите ни месечни срещи или получавайте информация от нас за предстоящи обучения и програми.