Наша снимка на второ място в конкурса Благотворителността през обектива

На 2 юли във VIVACOM Art Hall се проведе церемония по награждаването на победителите във второто издание на фотоконкурса „Благотворителността през обектива 2013″.

Омайната градина гостува в София на Лора Абаджиева спечели второ място в категорията “Благотворителност и образование”.

Те получиха своите награди и признанието на журито и публиката, и споделиха емоции и надежди, свързани с каузите и благотворителността. Пълен списък на наградените, можете да видите в сайта на конкурса www.blagobektiv.org

Изложбата на номинираните фотографии ще остане в галерията до 8 юли, а след това ще пътува из страната. Отличените творби са публикувани и в специален каталог към културно-информационния гайд „Програмата”.

Близо 300 фотографии се състезаваха в тазгодишното второ издание на фотоконкурса „Благотворителността през обектива”. Той е организиран от Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България”, с подкрепата на Фондация “Америка за България”.

Има за цел да визуализира и популяризира различните „лица” на благотворителността и промяната, която тя носи.

Фотографиите бяха оценени от жури в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Веселин Боришев, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Николай Василев, Явор Попов.