Бъдеще сега на Кариера с кауза

Тази събота на 18-ти май ще бъдем в двора на СУ “Св. Климент Охридски”, за да участваме в Кариера с кауза. В НЧ Бъдеще сега винаги има място за хора, които се вдъхновяват от алтернативното образование, интерактивното и игрово преподаване и училищната сугестопедия. При нас се реализират млади специалисти – преподаватели, обучители и трейнъри на деца и младежи. В Училище сред природата в село Гудевица има място за хора, които се вдъхновят от пермакултурното земеделие, традиционната и екологична архитектура, работата с каракачански коне и обучението чрез преживяване сред природата.

Над 30 организации от неправителствения сектор ще вземат участие в първия по рода си форум-изложение „Кариера с кауза”. На 18 май от 10:00 до 17:00 ч. в двора на Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Представителите на социално ангажирани организации от страната ще запознаят посетителите с възможностите за стаж, доброволчество и професионална
реализация в сектора. Официално началото ще бъде дадено от кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова в 11:00 ч.

Форумът „Кариера с кауза” се организира за първи път у нас ще представи възможностите за кариерно реализиране в неправителствения сектор. В рамките на един ден над 30 неправителствени организации с различни сфери на дейност ще представят на търсещите работа свободни позиции и изисквания за работа в бързо развиващия се граждански сектор. Сред тях ще има представители на организации, занимаващи се със социална политика, екология, подпомагане и развитие на гражданско общество, човешки права, култура и туризъм, човешки ресурси и благотворителност. Пълен списък и представяне на участниците в изложението са достъпни във Фейсбук страницата на събитието „Кариера с кауза”. Любезните спонсори и приятели на събитието Seminari365.com ще предоставят награди за посетителите на форума: 2 безплатни участия в Изкуството да презентираш, едно безплатно участие на Семинар “Интернет Маркетинг с нулев бюджет” и безплатно участие на Management Conference 2013 – Communication and Technology.