Зимен доброволчески лагер на Гудевица от 6 до 8 декември

Отново е зима и отново сме на Гудевица за няколко незабравими дни около 8 декември. Заедно с обучителното звено на Национален младежки форум ще се вихрим в края на седмицата по родопските простори и заснежени била. А в Гудевица ще се топлим около печката с важната мисия да се научим да дяламе дървени греди и премахнем дървеното си скеле, което застрашава свършеното през лятото на тази година.

Това е финала ни за годината след успешната работа на стотици доброволци през 2013 г. вече имаме почти завършена настанителна база – къща с 20 места, кухня и класна стая в читалището, беседка построена по технологията коб от руините на къщата, която беше направена през 2012 г. и падна през зимата на 2012/2013 г.

Благодарим на всички и Ви каним да споделите тези последни няколко дни на Гудевица, които ще са пълни с много работа, вдъхновение и ентусиазъм.

Доброволчески лагер – Разгледайте от тук цялата програма…

Ако се мернете около Гудевица ще ни видите да играем и работим, веселим и учим за себе си, света и другите, както винаги с много любов и щипка Родопска безкрайност.