Покана за участие в приключение на Витоша и среща с принц Едуард от кралското семейство

Програмата е запълнена – ако се интересувате от допълнителна информация и в бъдеще искате да станете част от Международната награда за млади хора ни пишете на: award@nanera.net

Покана за участие в приключение, което никога няма да забравите!!!
НЧ Бъдеще сега 2006 със съдействието на Британското посолство и Фондация ОАК организира приключение за младежи в Международната Награда за млади хора на херцога на Единбург.
Обучението-приключение ще се проведе на 23 и 24 юни 2013 г. на Витоша и е безплатно за първите десет младежи заявили интерес за участие.
През 2013 г. НЧ Бъдеще сега провежда поредица от инициативи с цел изграждане на капацитет на национално ниво за функционирането на най-голямата в света програма за личностно развитие – Международна награда за млади хора.
Това е покана към Вас да се включите в изграждането на национална мрежа от младежи мултипликатори, които да разпространят идеите на програмата. За всеки участник това ще е и сертифицирано неформално образование разпознато в 142 държави по света и невероятна възможност за личностно развитие.
Черешката на приключението ще бъде срещата с негово височество принц Едуард от кралското семейство и председател на Международната асоциация на програмата.

Програмата на приключението
Ние Ви предизвикваме – впуснете се в най-шурото и невероятно смело приключение откривайки най-голямото богатство – себе си!
Имате възможност да се самоизпитате, провокирате смелостта, възможностите и ума си в едно незабравимо приключение.
Програмата е условна, защото зависи от Вас и Вашите възможности, от това до къде искате да стигнете и как ще го направите! От смелостта, готовността Ви за участие в нещо незабравимо.
Можем да Ви кажем, че започваме в 10 часа в неделя, 23 юни в подножието на планината в кв. Княжево и ще завършим в понеделник 24 юни в 13 часа на Драгалевския манастир.
Какво ни очаква в планината зависи само от Вас – ориентиране, търсене на една загубена история, сглобяване на пъзела на четирите направления в Наградата, Вашата провокация към младите хора в България и още много… Знаем, че заедно можем да направим истинска промяна!

Поканата

Повече за програмата и необходимата екипировка