Покана за участие в Тренинг за обучители

Скъпи приятели и колеги,

Една мечта е на път да се сбъдне! Качествена и професионална младежка работа идва с пълна сила! С много вдъхновение и умения да случим промяната! Щастливи сме да Ви поканим всички Вас да кандидатствате за:

Тренинг за обучители

Обучението е разработено от НЧ Бъдеще сега и Dreams for Life в рамките на проект “Неформално учене за заетост”, финансиран от Еразъм + по Ключова дейност 2.

Обучителни експерти и автори на курса са: Огнян Гъдуларов (България), Богдан Романика (Румъния) и Теодор Василев (България).

Обучението следва иновативен модел комбиниращ в себе си он-лайн курс, практически тренинг и продължителен процес на менторство и групово споделено учене. Цялостната продължителност на курса ще е 9 месеца. След успешното завършване участниците ще имат възможност да се включат в обучителни дейности свързани с обучения на младежки работници в сферата на неформалното учене в България и Румъния.

Целият обучителен процес ще се води на английски език. Доброто владеене на езика ще е предимство в работата.

В пълната поканата за кандидатстване ще намерите повече информация за самото обучение, изискванията към кандидатите и процеса на селекция. Прочетете я внимателно преди да се включите в тази развиваща и обогатяваща мисия.

Пълен текст на поканата и апликационна форма виж тук.

Кандидатстването , комуникацията и обучителните дейности ще се случват през новата обучителна платформа Learning for Changewww.gudevicalearning.net*

Пожелаваме Ви много късмет и щастие във всеки миг!

Екипът на Learning for Change

 

*Сайтът е в процес на разработка, така че молим да ни извините, че не можете да използвате пълната му функционалност в настоящия момент. Скоро ще имате възможност да му се насладите изцяло.