Покана за участие в Тренинг за младежки работници

K2 NFE for Employability_Logo

Скъпи приятели и колеги,

В екипа на Бъдеще сега, заедно с колегите ни от Румъния и експерти от Европа и Средиземноморието вече повече от седем месеца много внимателно подготвяме Международно обучение за младежки работници. Качествената и професионална младежка работа идва с пълна сила и в България! Базирано на Европейските стандарти за обучение в младежкия сектор това обучение ще даде професионална основа за работа в сектора и ще валидира работата на колеги в страната. Щастливи сме да Ви поканим да кандидатствате за:

Международен тренинг за младежки работници

Срок за кандидатстване – 17.01.2016

Обучението е разработено от експерти в НЧ Бъдеще сега и Dreams for Life съвместно с колеги от Salto Youth в рамките на проект “Неформално учене за заетост”, финансиран по програма Еразъм + в рамките на Ключова дейност 2, 2014-1-BG01-KA205-001743 с подкрепата на Център за развитие на човешките ресурси.

Обучителни експерти и автори на курса са: Огнян Гъдуларов (България), Богдан Романика (Румъния) и Теодор Василев (България).

Обучението следва иновативен модел комбиниращ в себе си он-лайн курс, практически тренинг и продължителен процес на менторство и групово споделено учене. Цялостната продължителност на курса ще е 7 месеца. След успешното завършване участниците ще имат възможност да се включат в обучителни дейности свързани с повишаване компетенциите и успеваемостта на младежи на пазара на труда.

Целият обучителен процес ще се води на английски език. Доброто владеене на езика ще е предимство в работата.

В пълната поканата за кандидатстване ще намерите повече информация за самото обучение, изискванията към кандидатите и процеса на селекция. Прочетете я внимателно преди да се включите в тази развиваща и обогатяваща мисия. Благодарим Ви!

Пълен текст на поканата и апликационна форма виж тук.

Кандидатстването , комуникацията и обучителните дейности ще се случват през новата обучителна платформа Learning for Changewww.gudevicalearning.net*

Пожелаваме Ви много късмет и щастие във всеки миг!

Екипът на Learning for Change

 

*Сайтът е в процес на разработка, така че молим да ни извините, че не можете да използвате пълната му функционалност в настоящия момент. Скоро ще имате възможност да му се насладите изцяло.