Пресконференция за представяне на проект „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие”

Здравейте колеги и приятели,

Народно читалище “Бъдеще сега 2006”, като партньор на Фондация „Екоцентрик” има удоволствието да Ви покани на пресконференция за представяне на проекта „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие”.
В рамките на проекта Фондация „ЕкоОбщност“, Сдружение „Клуб приятели на Природен парк „Врачански Балкан”, Сдружение „Екомисия 21 век“, Сдружение ГЕУМ, Сдружение „Зелени Балкани“ и Народно Читалище „Бъдеще сега 2006” с водещ партньор Фондация „Екоцентрик” ще работят за изграждането на единна съвременна уебплатформа и на „знак за качество“ за неформално образование за устойчиво развитие. Проектът обхваща цяла България и през април, май и юни 2015 година предстои провеждането на шест регионални срещи във Враца, Ловеч, Варна, Пловдив, с. Гудевица (гр. Смолян) и София с участието на всички заинтересовани страни.
Събитието ще се състои на 11 март 2015 г. (сряда) от 11:00 часа в Национален пресклуб БТА, гр. София, бул. „Цариградско шосе” 49.
С участието на:
Оля Генова, Сдружение „Клуб приятели на Природен парк „Врачански Балкан”, гр.
Враца
Анелия Павлова, Сдружение „Зелени Балкани“, гр. Пловдив
Донка Калчева, Народно читалище „Бъдеще сега 2006”, с. Гудевица (Смолян)
Дима Котева, Любомира Колчева, Фондация „ЕкоОбщност“, гр. София
Красимира Аскерова, Сдружение ГЕУМ, гр. Варна
Христина Банчева, Александра Димитрова, Фондация „Екоцентрик”, гр. София
Пресконференцията ще бъде излъчена на живо в сайта на БТА:
http://www.bta.bg/bg/pressclub
Ще се радваме да бъдете наши гости!
За потвърждение и допълнителна информация:
Александра Димитрова
alexandra@ecocentric-foundation.org
+359886635402

Проектът „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие“ се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 – 2014г.