Приказни игри

“Приказни игри” е нова поредица домашни приключения, които екипът на Бъдеще сега подготви за родителите, които искат да обогатяват живота и ученето на децата си. Всяка “Приказна игра” е съставена от българска народна приказка и серия от игри, които да проведете с детето/децата си, докато я прочетете. Към всяка приказка има и насоки за родителите, които ще ви помогнат да играете пълноценно и извлечете максималното от всяко приключение.

Какво представлява приключението?
🌞 👹 Българска народна приказка, която сме превърнали в игра, включваща различни учещи предизвикателства за родители и деца между 4 и 9 години.
🌈 Насоки за това как да изиграете приказката по най-добрия за детето ви начин без да имате педагогически опит и образование.
🕵️‍♀️ Образователно-игрови формат, базиран на различни теории и практики от съвременната педагогика, разработен от експерти в сферата.

Разгледайте, изтеглете и проведете Праказната игра – ДАРЪТ НА СЛЪНЦЕТО директно на сайта ни!

За да получите безплатно приказка директно на електронната си поща, последвайте линка и попълнете анкетата ни!

Всяка следваща приказка получавате безплатно на имейла си, като ви каним да направите дарение от 14.99 лв., в кампанията за набиране на средства на НЧ “Бъдеще сега 2006”.

Нека заедно се потопим в приключенията на българския фолклор!

#ПриказниИгри
#ДомашниПриключения