Семейната ни програма „Мама, татко и аз“ е вече реалност

От години мислим за възможност за изработването на семейна програма в Гудевица. В „Училище сред природата“ преподаваме на деца, за деца, на педагози, учители, възпитатели и родители.

И тя е факт!

Благодарение на проекта ни „Зелена светлина за „Училище сред природата“ през месец май за пръв път разработихме и проведохме пилотна тридневна програма за семейства, в която освен забавния момент, в който малките и големи участници приключенстваха заедно, включихме и любимия ни педагогически елемент. Чрез комбиниране на различни интерактивни похвати и методи на неформалното учене участниците „поработиха“ за подобряване на разбирането на детските нужди, играха и си припомняха какво е да си дете и как да откриват заедно света, плевиха мурсалски чай и работиха като истинска общност.

От следващата година очаквайте „Мама, татко и аз“ като възможност да ни посетите и да се позабавлявате заедно с децата си в с. Гудевица.

Детайли за това, как протича програмата можете да намерите тук – линк към описанието

 

Проектът „Зелена светлина за „Училище сред природата“ за финансира от Програмата за подкрепа на НПО в България на Европейското икономическо пространство.