Сътворението на света!

Обичаш ли предизвикателствата? А приключенията? Виждал ли си най-прекрасният изгрев? А най-вълнуващият залез? Знаеш ли колко близо могат да бъдат звездите до нас?

Искаш ли да опознаеш себе си? Обичаш ли да преживяваш необичайни неща? Искаш ли да се научиш да общуваш ефективно и да се отстояваш с усмивка? Важно ли ти е да можеш да представяш идеите си така, че хората около теб да ги приемат? Можеш ли да взимаш решения и да носиш отговорност за тях?

Ако отговорът на поне два от въпросите е „да“ и ако си на възраст между 14 и 25 години, значи сме приготвили нещо точно ЗА ТЕБ!

Ела в Република Гудевица и създай света, в който искаш да живееш! Направи своя свят от кал и слама в прегръдките на планината и последвай мечтите си! Ние знаем, че това е нещо, което никога няма да забравиш!

Формичка за записване в програмата

КОГА?

Ще имаме два лагера – включете се от 12-ти до 18-ти август 2013 г.

или от 19-ти до 25-ти август 2013 г.

КЪДЕ?

Родопа планина, с. Гудевица (малко преди Гърция, в ляво)

ЦЕНА?

110 лв. покрива всичко, което ти е необходимо (храна, настаняване, екипировка, застраховки, професионални инструктори, материали). Без транспорта, който може да ти излезе от 0 до 60 лв. отиване и връщане от всички точки на България.

*Лагерът се случва при записани 12 участника на посочената цена

*Събитието е съфинанисирано от Фондация “Оук”, като част от събитията за популяризиране на Международната награда за млади хора в България.