Фамилатлон за деца и родители – очакваме Ви в Южния парк!

В събота на 18 май от 14.00 часа, на “Поляната с гълъбите” в Южния парк ще можем да се радваме на повече от Бъдеще сега! Очакваме Ви, за да Ви разкажем повече за летните ни лагери, идеите ни за нови игри и образователни модули, както и емоцията да се забавляваме и играем заедно с деца и родители. На събитието ще бъде представена и най-новата ни програма “Мама, татко и аз на приключение в Родопите”, която ще реализираме през месец юли, това лято. Търсете ни от съоръженията на фитнес на открито в левия ръкав по алеята до близката брезова горичка, където ще сме създали истинска паяджина от въжета за ходене…но това е само началото на предизвикателствата и игрите, които Ви очакват с нас…Елате да играем и се забавляваме!

Програмата за целия Фамилатлон 2013!
В 14.00 часа на поляната с гълъбите ще дадем старт на „Панаира на възможностите“ с участието на над 30 клубове и организации. За всеки който се включи сме предвидили не само интересни алтернативи за прекарване на свободното време, но и интересни награди!
В 14.00 часа ще дадем отговор на въпроса “Възможно ли е да обиколим всички европейски столици за един ден”. Маршрута за ориентиране “Малката Европа” се случва с подкрепата на Vivacom и поставя предизвикателство пред всички ентусиасти, които трябва да открият 27-те столици на европейския съюз, разпръснати в южния парк.
В 14.30 часа от сцената ще потегли велопоходът за всички между 7 и 107 години, които ще обиколи Южният парк. Ще споделим радостта от карането на колело и ще можем да се насладим на спокойствието, докато го правим. С подкрепата на магазин “Фантасмагория” сме приготвил и страхотна награда за най-голямото семейство, което се включи – семейната игра “Каркасон”.
В 15.45 часа започва специалната „Програма за татковци и деца“. От Бъдеще сега сме приготвили специални предизвикателства за деца и бащи, а всички ентусиасти ще участват в томбола. През целия следобед татковците и децата ще могат да участват в ходене по въже и много други забавления.
В 17.15 часа ще бъде старта на велопохода за малчугани. На Английските поляни ще направим спокойна обиколка в която могат да се включат деца от 3 до 6 години, независимо дали велосипедите им имат 2, 3 или 4 колела. Благодарение на подкрепата на Vivacom всеки малчуган ще си тръгне не само с много настроение, но и със специална награда.
В 18.00 часа специалното ни жури ще обяви спечелилите в конкурса за „Покана към татко за Фамилатлон“. Всяко дете, което дойде на Фамилатлон с баща си и ни покаже поканата, която му е нарисувал на ТАЗИ бланка, ще участва в конкурса. Наградите също са супер – семейните игри „Заселниците на Катан“, „Каркасон“ и „Игра с думи“!
В 18.30 часа ще продължим с томбола – всички включили се в специалната „Програма за татковци и деца“ ще участват и могат да спечелят голямата награда – тридневно приключенско преживяване за семейството в планината!
В 19.30 часа обявяваме играта „Ябълки за смет“, като и тази година сме осигурили ябълки които да разменим за торбичките с боклук събран от поляната.