Усмивки на стената

Да разкрасим предоставеното помещение за клуб на пенсионерите, да го направим по-приветливо и да покажем уважение и грижа към тях. Акцията е предназначена за подобряване на обстановката, в която се събират 40-50 пенсионери. В събота ще започнем с подреждането на изложбата: “От ръцете на родопчанката” и два къта на стените на клуба. Ще им подарим съвременни ръкоделия и ще реализираме идеята им за направа на Родопски кът. Едно кичено халище ще окраси едната стена, а другата е запазена за нашите ръкоделия.

Как се казва нашата акция?

Усмивки на стената!

Необходим брой доброволци и с какво ще ги привлечем?

15 доброволци, които ще привлечем с идеята, че ще станат част от едно общество, което създава усмивки, ще се почувстват щастливи от това, че са подарили време и труд на хора, които не са жалили труда си да създават и те на младини блага за хората.

Къде ще се проведе акцията?

Клуб на пансионерите в кв. Каптажа, гр.Смолян. Започваме в събота в 10.30 часа

Какви материали ще ни трябват?

Ще ни трябват четки, бои, грунд, лак и помощни материали като найлон /полиетилен/ за пода, ръкавици, шкурка, дълга линия /или метър/ кофички, разтвор за почистване. Плат – светло син, брилянтен 10 м. и малки пирончета.

Какво е нещото, което искаме всички да научат за акцията? Слоган, мото, идеи? Ще ни помагат ли други организации и/или институции?

Искаме обстановката за говори за отношението на децата към възрастните хора. Ще е полезно и приятно не само за хората от третата възраст, а и за всички, които ще влизат там и ще намират радост за душата си. Ще се чувстват обгърнати от детската мечта и ще има повече усвивки 🙂

Контакти:  0886 981 970 – Доброволческа организация ,,Чисти сърца”