Еко-академия Гудевица 2012

Бланка за регистрация

Програма на Еко-академията

Екипировката

Здравна анкета за участие в Еко-академията

Медицински противопоказания за участие в академията

През това лято отново ще се впуснем в приключения из дебрите на Родопа планина, сред скали, гори, пещери и много природа. Няма да пропуснем да се качим високо в планината или да запалим лагерния си огън, а палатките пак да ни станат най-луксозните хотелски стаи на света. Не пропускайте да бъдете с нас на това незабравимо изживяване, където всеки ден е едно ново откритие за нас и света.

Гудевица ни очаква, там където всеки дните са незабравими и пълни с игри, емоции и пътувания. Тази година ще играем из градините на зеленчуковото и билково ни стопанство, за да намерим съкровището на земята и скритото от нея послание.

Но за да стигнем до финала на това приключение с много забава и чудни предизвикателства ще трябва да използваме всичките си умения и скрити таланти. Ние сме тези, който ще огласим планината, защото ни очаква купон сред природата, където сме част от един голям отбор – от мравките в гората до нашите инструктори.

Грабвайте раниците и Ви очакваме в село Гудевица, Родопите…напомнете на Вашите родители да погледнат заедно с Вас всички необходими документи за участието Ви в “Приключения в Родопите”. Цената на академията е 280 лв., включваща транспорт, храна, застраховки, настаняване, професионални инструктори и специфична екипировка необходима за провеждане на приключенията. За записвания:  home@nanera.net или на телефон 0896 756267