Това лято избери своя лидерски курс

Представяме Ви възможност да се запознаете с един от трите изключително интересни, вдъхновяващи и полезни младежки лидерски курса, които реализирахме през лятото на 2012 г. Повече за програмите на Momentum можете да видите на сайта на Бъдеще сега или международния сайт на програмата. През лятото на 2013 г. ни предстоят нови курсове в Лондон.

Курс за лидерство Momentum в Лондон, Великобритания

Ако си между 21 и 25 години, мотивиран да се развиваш и бъдеш лидер във всичко, което правиш този курс е за теб. Разгледай информацията и флаера за курса и ако мислиш, че е за теб ни изпрати регистрационната си форма.

 

Курс за лидерство в Скопие, Македония

Ако си между 18 и 21 години и искаш да бъдеш лидер на международни младежки обмени и проекти в бъдеще или просто искаш да се развиваш и успяваш в нещата, които правиш този курс е за теб. Разгледай брошурата и ако мислиш, че е за теб се свържи с нас.

 

Курс за лидерство в Дуръс, Албания

Ако си професионалист или доброволец над 21 години и работиш с млади хора (ученици и студенти) и искаш да ръководиш и създаваш международни проекти този курс може да е за теб. Груповият лидерски курс е стъпало в личностното ти усъвършенстване, като лидер и организатор на младежки проекти. Разгледай флаера и ако мислиш, че е за теб се свържи с нас. Да не пропуснем, че цялото приключение ще се случи на брега на Адриатическо море.

Momentum е една от най-добрите програми за лидерство и развитие на личностни умения на младите хора в Европа, която отново търси своите участници. Тази година Бъдеще сега партнира на инициативата и може да изпрати български младежи на това невероятно и пълно с емоции и развитие на личностни умения приключение. Осем дни в Лондон и Шефийлд, Скопие или Дуръс, невероятни лектори и сесии с младежи от целия свят, една лаборатория за социална промяна и езикови компетенции, възможности за социална работа и работа в реална бизнес и иновативна среда в Лондонското сити…и какво ли още не…

Това е курсът за лидерство на Momentum подкрепен от програма “Младежта в действие” и Британски съвет.