Смолян превключва на доброволчество

През следващите няколко дни Смолян превключва на вълните на доброволчеството!

РАБОТИЛНИЦА ЗА ИДЕИ В ОБЩНОСТТА и ДНИ НА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО И УСМИВКИТЕ В РОДОПИТЕ те питат:

КАКВО ЩЕ НАРИСУВАШ ВЪРХУ БЪДЕЩЕТО?

ДАНО ИМАШ ГЕНИАЛНИ ИДЕИ, ПРОЕКТИ И ЕНЕРГИЯ ДА ГИ РЕАЛИЗИРАШ, защото иначе няма да се срещнем…
…и все пак, ако мислиш, че можем да живеем в по-добра среда и сред по-щастливи хора в Смолян, включи се в работилницата! По време на работата ще бъде демонстриран модел за създаване, финансиране и реализиране на доброволчески инициативи, който ще предоставим, като методология на всички участници.

Какво ще се случи на: Работилница за идеи в общността

Не пропускайте и първия по рода си Мост Фест на 1-ви октомври, който ще разтърси района около кино Дружба с много доброволчески представяния, екстремни изживявания, кино, традиционното изложение на пчелите и меда, много полезна иноформация от Европа директно и още много други полезни и забавни моменти. А ходили ли сте някога по въже?

Очакваме Ви! Ако все още не сте регистрирали, доброволческа акция можете да го направите от тук… Или просто се запишете, като доброволец към някои от създадените вече акции на…

Пожелаваме Ви щастливи и прекрасни доброволчески дни!
От екипа на кампанията Дни на доброволчеството и усмивките в Родопите.

Дните на доброволчеството и усмивките в Родопите са организирани от: НЧ Бъдеще сега 2006, Сдружение Нови хоризонти, община Смолян, с подкрепата на: ФПББ и Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа.