Георги Желязков

Георги Желязков завършва Международни отношения в СУ „Св. Климент Охридски“ и впоследствие се квалифицира за професионален работник в международни хуманитарни мисии. След успешни стажантски програми в Испания, Белгия и Уганда, решава да се завърне в България. Тук намира поле за изява на интереса си към работата с деца и младежи. През пролетта на 2013г. завършва курса за инструктори „Играя и работя с деца“, организиран от НЧ „Бъдеще сега“.

 Оттогава се развива в сферата на неформалното образование, като фасилитатор на приключенско-образователни програми и семинари за личностно развитие. Сертифициран лидер е в рамките на Meждународната награда на херцога на Единбург. От пролетта на 2014г. става част от програмата „Заедно в час”, в рамките на която ще преподава чужди езици. 

 Георги обича да пътува най-вече заради запознанствата с нови хора и култури. Определя себе си като добър слушател и прогресивен във вижданията си. Вълнуват го проблемите на образованието и се стреми да открива нови хоризонти, които да разширяват практическите му познания. Има подчертан интерес към методите на обучението чрез преживяване. Обича контакта с природата и спорта. Имам неизчерпаем интерес към непознатото и го посреща с ентусиазъм и усмивка.