Константина Челебиева

Константина завършва Актьорско майсторство през 2015г., след което става част от екипа на НЧ „Бъдеще сега 2006“, където за себе си открива призванието да бъде обучител и преподавател. Работи активно в сферата на обучителния театър, учещи игри, приключенско учене и неформалното учене с деца, младежи и възрастни.

Трите най-важни области в нейния живот са – личностно развитие, изкуство и неформално-обогатяващо учене. През 2017г. специализира в метода “Форум театър”, в нейните очи обединяващ тези три области.

Вече 5 години подготвя, организира и провежда обогатяващи програми за деца и младежи в сферата на екологичното образование, приключения, образователни академии и изкуство.

Участник е на ниво сребро в “Международната Награда на Херцога на Единбург – България”, където развива умението фотогорафия, превърнало се в една от нейните любими страсти.

Определя себе си като: „Всестранник – все странен човек, който е любопитен да изследва Света – вътрешния и външния, във всичките му форми, търсещ различни начини за себеизразяване, израстване и свързване с другите“. Обича да извлича познание от връзките – тази със себе си, с другите и с природата. Вдъхновява се от пътувания, обогатява се, изследвайки различните култури.

Вярва, че смисълът на живота е: “Да реализираш пълния си потенциал с цел принос към Света!”.